Οι υπηρεσίες μας

Οι δραστηριότητές μας συνεχώς επεκτείνονται. Σας προσφέρουμε υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας, από την εσωτερική οργάνωση έως την παρουσίαση της εταιρίας σας ή των προϊόντων σας στο internet.

Υπηρεσίες

Είμαστε έτοιμη να σας προσφέρουμε λύσεις χρησιμοποιώντας την δύναμη του Internet προς όφελος της εταιρίας σας έχοντας την εμπειρία και την γνώση να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας μέσα από το διαδίκτυο (internet).

1E-commerce
Επεκτέινετε την επιχείρησή σας σε ολόκληρο τον κόσμο! Αξοποιήστε την αγοραστική δύναμη εκατομμυρίων ανθρώπων όπου και αν βρίσκονται. Δημιουσγήστε ευκαιρίες πώλησης όλες τις ώρες της ημέρας. Οργανώστε, ελέγξτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα όπου και αν βρίσκεστε εσείς.

2Portals, web-design
Παρουσιάστε την επιχείρησή σας στον κόσμο. Κάνετε γνωστή την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Κατασκευάστε ηλεκτρονική σελίδα, ενημερώστε τους πελάτες σας και το κοινό για τις υπηρεσίες σας. Μπορείτε να κάνετε την επιχείρησή σας σημείο αναφοράς, σημείο ενημέρωσης.


3SEO
Search Engine Optimization είναι η διαδικασία με την οποία η ιστοσελίδα σας σκαρφαλώνει σε καλύτερη θέση (πρώτη σελίδα) στις ερωτήσεις του κοινού με τις μηχανές αναζητησής (Google κ.α.). Εμπιστευτείτε μας την προώθηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης, σκαρφαλώστε σίγουρα στην κορυφή των αποτελεσμάτων.

4Email & SMS Marketing
Σίγουρος και ιδιαίτερα αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας με τους πελάτες σας, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και μετρήσιμα αποτελέσματα. Προσεγγιστέ τους με νέους τρόπους, πουλήστε τα προϊόντα σας, διαφημιστείτε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.


5Hosting & Dedicated Servers
Οι υπηρεσίες φιλοξενίας καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας, σε ιδιόκτητους διακομιστές, σε δύο από τα μεγαλύτερα datacenters της Ευρώπης. Απρόσκοπτη λειτουργία, χαμηλές τιμές, υψηλές ταχύτητες επικοινωνίας με τον υπόλοιπο κόσμο.

6Application Development
Μακροχρόνια εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών μας επιτρέπει να σας πούμε "πως μπορούμε" να υλοποιήσουμε την όποια ιδέα σας, να μετατρέψουμε ή να διασυνδέσουμε τις εφαρμογές σας είτε αυτές τρέχουν τοπικά είτε στο διαδίκτυο. Ανανεώστε τις λειτουργίες σας δημιουργώντας σύγχρονες εφαρμογές, ανταγωνιστείτε το μέλλον με τα κατάλληλα εργαλεία.


Server Management

Παρέχουμε υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης της δικτυακής σας παρουσίας 24/7. Έμπειρο τεχνικό προσωπικό, κάνωντας χρήση σύγχρονων συστημάτων παρακολουθεί, ασφαλίζει και αναβαθμίζει τον διαδικτυακό σας χώρο.